-- Stort som småt  --
Webadressen til gadgetens specifikationer blev ikke fundet.
24.8.2011, opdateret 29.8.2011
Tips og tricks - hvad er alternativet

Alternativer til software er der ofte mange af - men de kan være svære at finde.

Er der et godt alternativ til browseren Internet Explorer? Er det Chrome eller Firefox? Og hvad med Skype, er det Google Talk (GTalk)? Skal du bruge en gratis database er det så MySQLPostgreSQL, Firebird eller en helt anden du skal vælge? Alt dette og meget mere kan du blive klogere på hos

Her vises hundrede af alternativer til softwareløsninger som fx Dropbox, der er en gratis synkronisering- og backupløsning med 2 GB online diskplads. På nuværende tidspunkt er der ca. 20 alternativer til Dropbox*.

Brugerne giver point til alternativer på AlternativeTo.net og derved få du hurtigt en ledetråd i din søgning efter et godt alternativ. Kender du et alternativ kan du få det optaget.

Naturligves er der også alternativer til AlternativeTo.net!
 
Har du brug for en egentlig sammenligende redegørelse er der en større artikelsamling på WikiVS hvor alverdens brugere løbende opdatere artikelsamlingen. En af de større er MySQL vs PostgreSQL hvor der fx er sammenligende afsnit om licensforhold således at du forholdsvis hurtigt kan skabe dig et dyberegående opdateret indblik, inden valget traffes. 

WikiVS har jeg fået godkendt på AlternativeTo.net.

En noget støvet måde er selv at finde alternativet via den kategori som programmet er placeret i på fx download.cnet og Apponic. Kategorien er vist øverst som et link på softwareproduktet side - men mange gange er kategorien så generelt at man kommer til at lede længe bland det store antal programmer inden man finder et reelt alternativ.

Håber at disse tip har gjort det lettere at finde gennem labyrinten af alternativer. Du kan i Vigtigste tools se de tools jeg holder mest af.

PacMan v2.6

Webadressen til gadgetens specifikationer blev ikke fundet.

*) Vælger du alligevel Dropbox kan du og jeg tjene ekstra 250 MB ved at opretter dig som bruger via dette link: http://db.tt/71sgbdc

Copyright 2011 e3dc.dk. All Rights Reserved.